Delicatese Larisa

"Delicatese Larisa" sau "Pâine la Larisa" am zice: pasiune pentru perfecţiune şi un vis devenit realitate!

Despre noi

Iți amintești aromele copilăriei? Delicatesele “Larisa” au o putere extraordinară: reînvie aceste momente prețioase ascunse în memoria ta.

Povestea „Delicatese Larisa” sau „Pâine la Larisa” a început acum 20 de ani. In tot acest timp am adus zilnic zâmbetul pe chipul clienților noștri.

“Larisa” înseamnă:
…….produse proaspete şi bunecare, prin îmbinarea tradiţiei cu cele mai noi tendinţe,reusesc să mulţumească toate gusturile.
……o gamă variată de specialităţi: torturi şi prăjituri, pâine, colaci, cornuri, cozonaci, rulouri sau plăcinte.
……o echipă motivată formată din 75 de angajați, care creează și livrează zilnic produse pentru mii de consumatori din județul Suceava.

Viziunea şi valorile noastre

„Pâine la Larisa” s-a născut din visul unui profesionist de a aduce în domeniu calitatea şi bunul gust. Calitatea, siguranţa si securitatea sunt principiile în baza cărora vrem să aducem pe masa clienţilor noştri produse de brutărie, patiserie şi cofetărie la cele mai înalte standarde naţionale şi europene. Echipa de profesionişti „Larisa”

Citeşte mai departe >

Scurt istoric…

1995 – se înfiintează SC „Pâine la Larisa” SRL, având ca obiect de activitate fabricarea pâinii şi a specialităţilor de panificaţie; 2002 – începe procesul de modernizare a fluxului tehnologic; sunt achiziţionate utilaje noi, de ultima generaţie; 2003 – obiectul de activitate al firmei se lărgeste prin inaugurarea secţiei de patiserie şi cofetărie;

Citeşte mai departe >

background